WELKOM…

…op de website van De Hagendoorn bvba, dé speciaalzaak voor paarden en neerhofdieren in Kinrooi en omstreken. Sinds oktober 2017 hebben wij onze deuren geopend. U kan bij ons terecht voor alle benodigdheden om uw paard tevreden te houden! Krachtvoer & ruwvoer, supplementen, hooi & stro, strooisels en granen, meststoffen, graszaden,…

Ook de kleine en middelgrote huis-en boerderijdieren zijn we niet vergeten, schapen, geiten, honden, katten, cavia's, konijnen en kippen kunnen hier ook wat lekkers vinden. Voor elk wat wils!

Een paard graast, afhankelijk van het soort paard, per etmaal gemiddeld 18 tot 20 uur in de wei. Hij eet daarbij steeds kleine beetjes en heeft een relatief kleine maag. Om het groen te kunnen verteren wordt er blijvend maagzuur geproduceerd. Om het maagzuur te neutraliseren, maakt het paard veel speeksel aan tijdens het kauwen, wel zo'n 40 tot 60 liter per dag. Breng je een van deze elementen in onbalans, dan heeft dat invloed op het welzijn van het paard. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal, zeker als zijn belangrijkste bezigheid -het grazen- ingekort wordt tot enkele eetmomenten per dag.

Daarom besteden wij, als gepassioneerde uitbaters van De Hagendoorn, met veel liefde en de grootste zorg, de samenstelling van de voeders. Dit doen wij zelf in ons bedrijf te Peer. Hier mengen en verpakken wij onze huismerken: Geva-farm en Florian. Met de landbouwschool als gedegen achtergrondkennis, de ervaring van de vorige generatie en met een flinke dosis gezond verstand kopen wij onze grondstoffen in, mengen en verpakken ze met de grootste zorg en leveren in klein verpakking (10kg, 15kg en 25kg) en grootverpakking (250kg, 500kg en 650kg).

Alle voeders zijn ontwikkeld in samenwerking met paardenvoedingsspecialisten. De mengeling van droge en vochtige producten zorgen ervoor dat uw dier langer plezier zal hebben van zijn voeding. De producten zijn zonder uitzondering van uitstekende kwaliteit. wij maken daarin verantwoorde keuzes, want voor minder willen wij niet gaan. In de winkel ligt voor u uitgebreide informatie klaar die u uitgebreid informeert over de diversiteit van de productsamenstelling van Geva: Equinature, Rumiplus, Luzerne-mix, maïs, Geva-mix, onderhoudsmengeling, sportmengeling… en Florian: ruwvoer X-tra, All-in Balance, All-in Growth. Juist wat uw paard nodig heeft!

De Hagendoorn Kinrooi adviseert u ook graag bij uw keuze voor zaden en meststoffen voor uw paarden- of hooiweide. Wij hebben een zeer uitgebreide keuze en voor iedere grondsoort en doel het juiste product met een uitgekiend mengsel voor het juiste gewenste resultaat.

Sinds kort is het assortiment in de winkel verder uitgebreid met paardenmelkproducten. Zoals dagcrème, handcrème, shampoo, douchegel, paardenbalsem,… en melk op bestelling. Paardenmelk is een eeuwenoud natuurlijk middel voor veel verschillende aandoeningen, maar ook voor de algemene gezondheid. Zo zorgt het gebruik van paardenmelk voor meer energie en verhoogt het de weerstand en de vitaliteit. Verder heeft paardenmelk een gunstige werking op overgangsverschijnselen en ouderdomsverschijnselen. Het bevordert tevens het herstel na een ziekte.

Om onze klanten bovendien te allen tijde deskundig advies en de beste service te kunnen blijven geven, volgen wij regelmatig bijscholingen. Volg onze blog voor meer informatie en interessante weetjes die wij opsteken. We staan garant voor onze service, kwaliteit en eerlijkheid en aan die troeven blijven we werken.

Service is even vanzelfsprekend als de gedrevenheid waarmee we het dierenwelzijn op de eerste plaats stellen. De jonge, vriendelijke en vooral behulpzame Jolien Isenborghs staat u graag in onze nieuwe winkel op gezette tijden te woord.

Kom dus zeker een keertje langs en laat u verrassen door onze passie en ons assortiment!

Leveren mogelijk?
Bij afname van omvangrijke hoeveelheden kan u natuurlijk ook de producten door ons laten afleveren. De kostprijs voor de levering is afhankelijk van de bestelhoeveelheid.

Contacteer ons om te horen wat wij voor u kunnen doen: +32 478 823 139 of mail: info@dehagendoorn.be

Kathleen en Peter


  Bezig met versturen...